Lämna sidan close
Jobba med oss – Vi söker nya medarbetare!

Jobba med oss – Vi söker nya medarbetare!

Uppsala tjej-och transjour utvecklas och expanderar! Jämställdhetsmyndigheten har beviljat Uppsala tjej- och transjour bidrag för att kunna starta igång ett projekt som syftar till att utveckla jourens våldspreventiva insatser. Projektet sker i samverkan med Uppsala universitet, som kommer att bedriva forskning på insatserna. Med anledning av detta söker Uppsala tjej- och transjour, två personer som brinner för våldspreventivt arbete och undervisning, och som vill ta sig an en ny spännande utmaning som utbildare och utbildningssamordnare!

Tjänsten som utbildningssamordnare innebär att du kommer att driva och leda projektet att utveckla jourens våldspreventiva insatser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta fram utbildningsmaterial för skolpersonal inom området våldspreventivt arbete och utbilda elever och lärare i Uppsala kommun i materialet. I rollen som utbildningssamordnare ingår även administrativa uppgifter.
Läs mer om tjänsten och ansök här.

 

Tjänsten som utbildare innebär att du kommer ansvara för våra anpassade skolpass med fokus på våldsförebyggande arbete för elever inom resurs- och särskolor i Uppsala Kommun. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att utveckla och hålla i vårat anpassade utbildningsmaterial om ömsesidighet, samtycke och sexuellt våld som riktar sig till elever med särskilda behov. I rollen som utbildare ingår även en del administrativa uppgifter.
Läs mer om tjänsten och ansök här.

Visa alla inlägg
Lämna sidan snabbt!