Lämna sidan close

Kontakta oss

Är du tjej (cis eller trans) eller ung transperson och vill prata med oss anonymt? Under menyn ”Jag vill prata med er” kan du läsa om hur du gör det.

Kontakt med anställda och styrelsen

  • Verksamhetssamordnare: ring 076-052 99 30 eller mejla info@uppsalattj.se
  • Utbildningssamordnare: ring 073-681 04 80 eller mejla boka@uppsalattj.se (bokningar av skolpass, tjejgrupper, workshops med mera)
  • Styrelsen: styrelsen@uppsalattj.se

Press

Vill du i journalistiskt syfte komma i kontakt med oss? Kontakta i förstahand styrelsen och i andra hand utbildningssamordnare.

Adress

Torsgatan 18
753 13 Uppsala

OBS! Vissa gps:er visar fel på vår adress, hitta.se och google maps visar rätt, använd någon av dem.

Tillgänglighet i vår lokal

Stentrappa med sex trappsteg upp till entrédörren. Vårt kontor och mötesrum ligger på andra våningen utan hiss. Trappan upp till den våningen är bred och lite vriden. Från entrédörren till trappan finns två trösklar. En tröskel in till mötesrummet. Lokalen saknar tillgänglig toalett. Om du vill veta mer hur det ser ut eller har frågor kring detta, hör gärna av dig! Om du vet att lokalen innebär problem, hör gärna av dig så kan vi träffas på annat ställe.

Affischer och foldrar

Hjälp oss gärna att sprida information om vår verksamhet! Vi har affischer och foldrar som vi kan skicka, mejla önskat antal och adress till anställd samordnare. Affischen finns även bifogad om du vill printa den direkt.

Affisch Uppsala tjej- och transjour

Lämna sidan snabbt!