Lämna sidan close

Gör vårt arbete möjligt!

Vi i Uppsala tjej- och transjour utför ett omfattande arbete på helt ideell basis. Vi finansierar vår verksamhet genom bidrag. För att kunna utveckla vår verksamhet och hålla hög kvalité behövs dels duktiga och engagerade jourare, och dels en bra ekonomi. Därför är vi, och många med oss, glada om du anser att vi utför ett bra och viktigt arbete och vill stödja oss i det!

Bli stödmedlem

Som stödmedlem blir du medlem i vår förening. För att bli stödmedlem betalar du in en valfri summa mellan 50-500 kr. Välj en summa som fungerar för dig. Skriv stödmedlem och ditt namn i meddelandefältet när du betalar så kommer du med på vår tacklista!
OBS! Vi skriver endast upp dig på tacklistan om du skriver ditt namn i meddelanderaden, önskar du vara anonym kan du skriva endast ”stödmedlem”.
Swish: 123 155 29 67
Plusgiro: 1727861-5

Ge ett bidrag

Som bidragsgivare kan du ge ett valfritt bidrag som är så litet eller stort som du vill. Alla bidrag räknas! Skriv bidrag och ditt namn eller organisationens namn i meddelandefältet när du betalar så kommer du eller organisationen med på vår tacklista!
OBS! Vi skriver endast upp dig på tacklistan om du skriver ditt namn i meddelanderaden, önskar du vara anonym kan du skriva endast ”bidrag”
Swish: 123 155 29 67
Plusgiro: 1727861-5

Bli jourare

Som jourare jobbar du ideellt med att stötta och peppa tjejer (cis och trans) och unga transpersoner och får en massa härligt syskonskap på köpet! För att bli jourare måste du gå en jourutbildning.

Lämna sidan snabbt!