Lämna sidan close
Nu är vi medlemmar i FTTU – Förenade tjej-, trans- & ungdomsjourer
Logga för Förenade tjej-, trans- & ungdomsjourer

Nu är vi medlemmar i FTTU – Förenade tjej-, trans- & ungdomsjourer

Från april i år är vi medlemmar i FTTU – Förenade tjej-, trans- & ungdomsjourer. FTTU är en samverkansförening för alla jourer vars målgrupp är barn, unga och unga vuxna. Föreningen ska verka för transparens och samverkan mellan alla tjej-, trans- och ungdomsjourer i Sverige.

– Vi ser fram emot att fortsättningsvis lyfta vår målgrupps frågor och ungdomsperspektivet tillsammans med andra tjej-, trans- och ungdomsjourer genom FTTU. Vi har länge saknat en formaliserad plattform för att bedriva samverkan med andra syskonjourer nationellt, så Uppsala tjej- och transjour är väldigt glada över att få var med och driva det arbetet framåt, säger Jona Mörn, ordförande i Uppsala tjej- och transjour, också nyinvald ordförande i FTTU.

Läs mer om FTTU på deras hemsida

Jobba med oss – Vi söker nya medarbetare!

Jobba med oss – Vi söker nya medarbetare!

beviljat Uppsala tjej- och transjour bidrag för att kunna starta igång ett projekt som syftar till att utveckla jourens våldspreventiva insatser. Projektet sker i samverkan med Uppsala universitet, som kommer att bedriva forskning på insatserna. Med anledning av detta söker Uppsala tjej- och transjour, två personer som brinner för våldspreventivt arbete och undervisning, och som vill ta sig an en ny spännande utmaning som utbildare och utbildningssamordnare!

Visa alla inlägg
Lämna sidan snabbt!