Lämna sidan close
Informationsbesök på skola
Texten: Informationsbesök på skola, illustrerad bild på två händer som formar ett hjärta

Informationsbesök på skola

Boka informationsbesök

Kontakta vår informatör på boka@uppsalattj.se eller 073-681 04 80.

Om informationsbesök

Vi kan komma till er skola och informera om vår verksamhet. Vi erbjuder både kortare presentationer och informationsbord.

Presentationen är 10 minuter lång och hålls klassvis eller vid storsamlingar. Vi informerar om vår verksamhet och tipsar om vart en kan söka stöd om en mår dåligt eller har blivit utsatt för något. Om skolan efterfrågar det kan vi även erbjuda någon interaktiv övning i samband med presentationen. Detta kräver dock lite längre tid och vi behöver få reda på det i förhand.

När vi håller informationsbord står vi under några timmar i något av skolans allmänna utrymmen och informerar om vår verksamhet och delar ut foldrar. Vi kan även på erbjuda någon form av enklare aktivitet på teman som exempelvis psykisk ohälsa, självmedkänsla, vänskap, våld eller relationer.

Informationsbesök är kostnadsfritt och vänder sig till både grundskolor och gymnasieskolor.

Jobba med oss – Vi söker nya medarbetare!

Jobba med oss – Vi söker nya medarbetare!

beviljat Uppsala tjej- och transjour bidrag för att kunna starta igång ett projekt som syftar till att utveckla jourens våldspreventiva insatser. Projektet sker i samverkan med Uppsala universitet, som kommer att bedriva forskning på insatserna. Med anledning av detta söker Uppsala tjej- och transjour, två personer som brinner för våldspreventivt arbete och undervisning, och som vill ta sig an en ny spännande utmaning som utbildare och utbildningssamordnare!

Visa alla inlägg
Lämna sidan snabbt!